Vis alle sager

Nørrebrogade 12C - Randers C Sagsnr. J100617

Lækkert byhus med mulighed for udlejning af lejlighed i baghuset

Beliggende centralt i Randers finder du dette hyggelige og charmerende byhus, som fremstår velholdt og løbende moderniseret. Rækkehuset er i to plan med en god indretning.

Byhuset er indrettet med indgang fra gaden, entré, pænt gæstetoilet, opholdsstue med trægulv og mulighed for at åbne op til det tilstødende køkken/alrum klinker. Der er god spiseplads, køkkenelementer i lyse farver, udgang til gårdhaven og opgang til 1. sal med fint repos, som kan anvendes til kontorplads, 2 gode værelser og lyst badeværelse.

Til byhuset tilhører en ekstra lejlighed på 1. sal i baghuset. Denne lejlighed deler badeværelse med en anden lejlighed (tilhørende den anden ideelle anpart) . Lejligheden er på 44 kvm og indrettet med stue i åben forbindelse med lyst køkken og et lille soveværelse. Der er her mulighed for udlejning, som vil være oplagt til unge studerende, da diverse uddannelsesinstitutioner er beliggende i området.

Bygningen fremstår velholdt med hvidpudset facade, pæne vinduer og tegltag. Indenfor er der lyse trælofter, pæne trægulve og praktiske klinker.

Foruden den hyggelige beboelse, er der en skøn lukket gårdhave, som er velanlagt og nyetableret. Her er hyggelige kroge, hvor man kan sidde ugeneret. Der er ligeledes et godt opbevaringsrum og mulighed for parkering foran husets indgang.

Med sin centrale beliggenhed, tæt på indkøb, skole, børnehave, daginst. og midtbyens tilbud, samt de grønne arealer ved Skovbakken, får man her en bolig med kort afstand til alle hverdagens gøremål.

Sagsinfo

Pris
1.345.000
Type
Lejlighed, Ejerlejlighed
Udbetaling
70.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.061
Byggeår
1902
Ombygget
1989
Boligareal
144 m2
Grundareal
481 m2
Kælder
28 m2
Antal plan
3
Værelser
3
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent BBRReport »

Området

Randers er Danmarks 6. største by og er smukt beliggende ved Gudenåens udmunding. Her finder du bl.a. Nordeuropas største kunstige regnskov, Randers Regnskov. På Værket findes et væld af tilbud indenfor musik og teater. Randers byder også på museums oplevelser, der er flere gode museer i byen, bl.a. Kulturhistorisk Museum og i den sydlige ende af byen findes Memphis Mansion, der er en kopi af Elvis Presleys Graceland. Randers Arena afholder både sportsarrangementer, koncerter og diverse messer og lige ved siden af findes det nye Water og Wellness. Naturen omkring Randers er smuk og der er gode muligheder for et aktivt udeliv. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud