Vis alle sager

Grenåvej 715 - Skødstrup Sagsnr. J100117

test

Her er tale om en ejendom beliggende i Løgten med nem adgang til motorvejsnettet og Århus. Udover en god beliggenhed, får man en solid ejendom med en flot 180 gr udsigt mod Århus Bugt, Kaløvig og Mols fra hele huset og grunden.

Selve overhuset rummer i stueplan udover entré, et stort åbent køkken-alrum som oplagt til familiens samlingspunkt. Her er et fint køkken, spiseplads med kig mod bugten, pejs, udgang til henholdsvis udsigtsterrasse og overdækket terrasse og naturligvis god plads til sofaarrangement, hvor aftnerne kan nydes.

På 1. sal er fordelt på 2 gode værelser med godt lysindfald samt badeværelse.

I underetagen, hvor der er en god loftshøjde, er der bagindgang, stort badeværelse og 4 disponible rum, som bliver brugt til alt fra bryggers, arbejdsværelse, vaskerum og opbevaring.

Udvendigt finder man en dobbeltmuret garage med betondæk og rullerport/dør, med god plads til bil og cykler, fryser samt værksted og opbevaring, stor overdækket terrasse med udendørs pejs og plads til udestue, flot opgroet baghave og forhave med skøn terrasse mod øst med enestående udsigt.

Huset her står klar til indflytning, og for familien der ønsker god plads, mange muligheder og en flot udsigt rammer denne villa plet!

Sagsinfo

Pris
3.100.000
Type
Villa
Udbetaling
155.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.361
Byggeår
1960
Boligareal
120 m2
Grundareal
902 m2
Kælder
70 m2
Antal plan
3
Garage
35 m2
Værelser
5
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent BBRReport »

Området

Byerne Løgten/Skødstrup er vokset så meget sammen, at man kan opleve dem som én by beliggende mellem skov, strand og storby… Byen er med sin beliggenhed i Århus Kommune og nemme adgang til motorvejsnet, en særdeles eftertragtet stationsby, idet byen er forbundet til Århus og Grenå via nærbanen. Her finder du et stort udvalg af dagligvarebutikker og gode specialforretninger. Byen har egen skole og daginstitutioner. En af byens vartegn er ”Siloetten” i Løgten, der blev bygget omkring en gammel silo (deraf navnet) samt Skødstrup Kirke, hvis historie går helt tilbage til 1180.
 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud