Vis alle sager

Hørgaden 36 - Spentrup Sagsnr. J100017

Velindrettet familievilla i Mejlby - idylliske omgivelser

I udkanten af Mejlby nær Randers finder I denne velindrettede familievilla på en hyggelig vej med flotte, gamle gårde og fritgående dyr. Her får I en dejlig udsigt til græsbeklædte bakker og et nærliggende skovområde – og så kommer I til at nyde godt af en meget privat og solrig fliseterrasse i den grønne have.

Der er tale om en etplansvilla fra 1976 med rødt murværk og flotte, hvidmalede trægavle. Boligen tæller 153 pæne kvadratmeter og dertil en høj kælder på 81 kvadratmeter med egen indgang. Kælderen byder blandt andet på et stort og meget anvendeligt multirum.

Villaens indretning henvender sig på alle måder glimrende til børnefamilien. For eksempel er den praktisk opdelt med køkken-alrum og stue i den ene ende og med fire reelle og indretningsvenlige værelser i den modsatte. Entréen markerer overgangen mellem de to afdelinger og byder desuden på både badeværelse og gæstetoilet samt på god, indbygget garderobeplads.

Med en idyllisk, grøn udsigt får I det optimale ud af den dejlige beliggenhed i husets køkken-alrum, der er lyst og praktisk indrettet med god bord- og skabsplads. Stuen har et flot lysindfald fra syd og vest med glasdøre ud til den hyggelige terrasse.

Selvom terrassen er både stor og solrig, er det langt fra det eneste, der er værd at fremhæve i haven. Her er nemlig også en åben og meget børnevenlig græsplæne og desuden en fin stensætning ned mod vejen.

Foruden de stille omgivelser og den friske, klare luft byder området på mulighed for mange naturskønne gåture. Dagligdagens fornødenheder kan ligesom gode idrætsfaciliteter findes i Harridslev fem minutters køretur fra adressen. Turen til Randers tager cirka ti minutter.

Lyder det som noget for jer? Så ring og lad os arrangere en fremvisning på Hørgaden 36!

Sagsinfo

Pris
1.195.000
Type
Villa
Udbetaling
60.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.720
Byggeår
1976
Boligareal
153 m2
Grundareal
913 m2
Kælder
81 m2
Antal plan
2
Værelser
6
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent BBRReport »

Området

Spentrup er en satellitby til Randers, hvortil der kun er ti minutters kørsel. Spentrup er kendt for rolige og naturskønne omgivelser med mange børnefamilier. I Byen er der flere lokale indkøbsmuligheder, folkeskole, børnehave og vuggestue. I Spentrup er der en stor idrætshal, som byder på flere fritidsaktiviteter. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud