Vis alle sager

Tingvej 76A - Hornslet Sagsnr. H495117

Veldisponeret og praktisk villa i overkommelig prisklasse

Her er en unik mulighed for en indflytningsklar villa til en overkommelig pris. Denne villa er beliggende på en tilbagetrukket grund væk fra vejen og trafikstøj og med placering i gå-afstand til stationen for den kommende letbane. 

Her finder du en særdeles praktisk planløsning med god plads til hele familien:

Rummelig entré med stor garderobeplads, gæstetoilet og kontor/værelse. Stor, lys stue med udgang til til sydvest vendt terrasse. Stuen rummer fint plads til både spise- og opholdsafdeling og er med flot lyst aske plankegulv. Stort køkken/alrum med nydelige lyse elementer og stor spiseplads med åben forbindelse til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til boligens øvrige 3 værelser og et stort renoveret badeværelse med både kar og brus samt god plads til opbevaring. Fra køkkenet er der desuden adgang til praktisk bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang direkte fra carporten. 

Via carporten er der adgang til et stort isoleret værksted med plads til familiens hobby. Haven er overkommelig og primært udlagt med plæne foruden terrasser og drivhus. 

Her får du virkelig meget for pengene – en nydelig og velholdt villa med god planløsning til en overkommelig pris. 

Sagsinfo

Pris
1.995.000
Type
Villa
Udbetaling
100.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.134
Byggeår
1978
Boligareal
139 m2
Grundareal
744 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Hornslet har en bred vifte af dagligvarebutikker, en række af spændende specialbutikker og flere supermarkeder. Fra byen er der gode bus- og letbaneforbindelser til Grenå/Århus samt direkte busforbindelse til Randers.  Motorvejen giver en kort køretid på ca. 25 min. til Aarhus og dertil kun 25 km til Tirstrup lufthavn. Hornslet har et stort udvalg af fritidsaktiviteter. Der er blandt andre idrætsforening, rideskole, bibliotek, biograf og svømmehal på skolen. Hornslet er omkranset af smuk natur i kuperet terræn med kort afstand til skov og strand. Byen har mange smukke rekreative områder, bl.a. et parklignende område langs den vandrige bæk, som snor sig på sin vej gennem byen.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud