Vis alle sager

Dommersøvej 37 - Ulfborg Sagsnr. 000195

Poolhus til 18 pers. i naturskønne omgivelser

Stort flot poolhus beliggende i fredlige og naturskønne omgivelser på en 3.504 kvm. stor naturgrund i området Husby Klit. Huset er beliggende for enden af lukket vej og har derfor kun naboer til den ene side.

Husets centrale rum er det store lyse alrum, hvor der er god plads til at være flere familier samlet enten ved det store langbord eller i sofaafdelingen. Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og holdt i kvalitetsmaterialer og med god skabsplads. Huset er perfekt, hvis man ønsker at holde store familieferier eller bruge som det som udlejnings feriebolig.

Fra det store alrum er der stort glasparti med indgang til pool-afdelingen, hvor der også er 8 personers spabad og rutchebane. Fra pool-afdelingen er der adgang til brusebadeværelse med stor infrarød sauna.

Huset rummer hele 18 sovepladser, hvor der er 4 værelser med dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkelt senge og to værelser med 4 køjepladser i hvert. Dertil kommer yderligere 2 brusebadeværelser – et i hver værelsesafdeling.

På husets syd vest side er en stor lukket flisebelagt terrasse, med plads til at samle hele familien og nyde de dejlige solskinstimer. Der er adgang til den store terrasse fra husets køkken og pool-afdeling. Rundet om huset er den store grund udlagt med græs, som giver gode muligheder for leg.

I det fredelige og naturskønne område Husby Klit og ca. 10 min kørsel fra badebyen Søndervig ligger dette sommerhus bygget i mursten og med stråtag.

Sagsinfo

Pris
3.795.000
Type
Sommerhus
Udbetaling
190.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.863
Byggeår
2008
Boligareal
250 m2
Grundareal
3.504 m2
Antal plan
1
Værelser
7

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Ulfborg har en usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord. Øst for byen ligger store naturområder med hede og skov, hvor der er masser af muligheder for cykel- og vandreture. 

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud