Vis alle sager

Torngårdsparken 13 - Hornslet Sagsnr. 000213

Rækkehus midt i Hornslet

Dette rækkehus er beliggende i Torngårdsparken, et lille lukket område midt i Hornslet med gå-afstand til indkøbsfaciliteter, skole, institutioner og specialforretninger.

Torngårdsparken er et attraktivt område for alle aldersgrupper og som beboer i Torngårdsparken, får du adgang til foreningens boldbane og det store parkeringsareal.

Foran huset er en mindre forhave mod nord øst, hvor der er mulighed for at nyde den tidlige morgensol. Selve boligen er indrettet med: En entré/fordelingsgang, stor stue med god plads til både opholds- og spiseafdeling. Fra stuen er der udgang til flisebelagt delvist overdækket terrasse, som vender mod syd vest. Fra stuen er der adgang til oprindeligt køkken, som er i god stand. Dertil kommer to værelser, et stort brusebadeværelse og ét bryggers med vask, hvor der er plads til vaskefaciliteter.

Til huset hører også en overkommelig have mod syd.

Der er lagt nyt tag i 2014. Boligen fremstår bl.a. med tæpper på støbte gulve og oprindelige vinduer. Der er er tale om et dødsbo og køber må påregne moderat modernisering. Så får du til gengæld en bolig i overkommelig prisklassen, hvor du kan sætte dit helt eget præg.

Alt i alt får du et velholdt rækkehus i ét af Hornslets mest attraktive områder.

Sagsinfo

Type
Rækkehus
Byggeår
1983
Boligareal
81 m2
Grundareal
214 m2
Antal plan
1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud