Vis alle sager

Dalgårdsparken 25 - Hornslet Sagsnr. 000223

Fuldmuret villa lige ved grønt område

Drømmer du om en fuldmuret kvalitetsvilla i usædvanlig god stand? Denne velholdte villa er beliggende lige op ad de store grønne fællesarealer ved Dalgårdsparken. 

Haven som ligger på husets syd/vest side er nydelig anlagt med overkommelige bede og går direkte over i de grønne arealer, så du kan nyde naturen direkte fra terrassen.

Indenfor er det, der kendetegner denne bolig gode materialer og store lyse rum. Her bliver du budt velkommen i en rummelig entré med god garderobeplads. Den store centrale stue rummer rigelig plads til både spise- og opholdsafdeling samt direkte udgang til delvist overdækket terrasse. Fra stuen er der adgang til et meget stort luksus soveværelse med skabsvæg og udgang til en hyggelig lille syd/øst vendt morgenterrasse. Lækkert badeværelse med stor muret bruseniche og god plads til f.eks. skabe eller puslebord. Badeværelset har adgang fra både soveværelse og entré. Fra stuen er der også adgang til husets to øvrige værelser. Køkken/alrummet er dejlig lyst og yderst velholdt. Fra køkkenet er der direkte adgang til et praktisk bryggers med separat indgang, gode vaskefaciliteter og rigelig skabsplads. 

Udenfor fremstår denne ejendom lige så velholdt som indenfor. Her finder du en flisebelagt indkørsel, god muret garage og et godt isoleret værksted. Haven er anlagt, så den er nem at holde, så du kan nyde solskinstimerne på terrassen. 

Dalgårdsparken er et dejlig børnevenligt område med fælles legeplads, grønne fællesarealer og stisystem til Bækdalen, skolen og offentlig transport. Desuden er der nem adgang til byens indfaldsveje, så du hurtigt kan komme til f.eks. Aarhus.

Sagsinfo

Type
Villa, Villa, 1 fam.
Byggeår
1997
Boligareal
155 m2
Grundareal
660 m2
Antal plan
1
Garage
40 m2
Værelser / stuer
3 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud