Vis alle sager

Kløvervangen 9A - Mørke Sagsnr. 000262

Andelsbolig i veldrevet forening

I hyggeligt landsbymiljø findes denne velindrettede andelsbolig. Her er dejlige lyse rum, egen have og sydvendt terrasse. 

Byggeriet er opført i 2003 og er med skønt lysindfald fra store glaskarnapper og en praktisk indretning, som gør boligerne anvendelig for både det unge par som seniorerne. 

Denne bolig er indrettet med: Rummelig entré med garderobeplads, stor lys stue med udgang til en dejlig stor sydvendt terrasse med læ-hegn samt en overkommelig have. Stuen er i delvis åben forbindelse med et praktisk køkken med god skabsplads. Værelsesafdeling med 2 gode værelser med faste skabe samt et nydeligt lyst badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. 

Til boligen hører desuden eget redskabsskur på 5 kvm. 

Her får du en overkommelig bolig i en hyggelig lille forening og i gå-afstand til den lokale Dagli’ Brugs og offentlig transport. Fra Lime er der gode busforbindelser til bl.a. Randers, Mørke og Hornslet og skolebussen kører til Ådalsskolen i Skørring.

Lime er en velfungerende landsby med en aktiv beboerforening (se mere på www.limeby.dk) samt en stor idrætsforening – IF Ådalen, som byder på mange aktiviteter. 

Sagsinfo

Pris
198.000
Type
Andelsbolig
Boligydelse
3.800
Anvendelsesudgift
730
Udbetaling
25.000
Byggeår
2003
Boligareal
91 m2
Grundareal
2.787 m2
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Skørring og Lime er to tæt forbundne landsbyer.. I Skørring finder du skole og daginstitution og i Lime kan dagligvarerne købes i Dagli’Brugsen. Byen har hal og sportsplads, hvor idrætsforeningen IF-Ådalen er aktiv. I Lime er der et godt nærmiljø hvor en aktiv beboerforeningen samler byens borgere til fællesspisning og diverse arrangementer. I Skørring er det især skolen, der danner ramme om et byens fritidsaktiviteter.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud