Vis alle sager

Attrupvej 1 - Ryomgård Sagsnr. 000276

Her bliver du betaget....

Med en enestående beliggenhed midt i naturskønne omgivelser og direkte ud til Vallum Sø findes denne smukke perle som må betage enhver som kommer forbi. 

Omgivelserne er en smuk naturoplevelse og indbyder til gå- og rideture. Ejendommens grund strækker sig helt ned til Vallum Sø, hvor du som ejer også har sø- og fiskeret. Grunden er delvis tilplantet med juletræer og bortforpagtet indtil træerne er salgsklare. Desuden et fint græsareal og 2 fritliggende løsdrifthuse med plads til mindre dyrehold. 

Her er tale om en helt usædvanlig smuk bolig, der er nænsomt renoveret med stor respekt for ejendommens oprindelige stil. Huset er smukt indrammet med en dejlig parkligende prydhave mod syd/vest, en lækker lukket flisebelagt gårdhave mod syd/øst og mod nord/vest er anlagt en stor åben terrasse med frit udsyn over markerne ned mod søen. Her kan aftensolen nydes i de fredlige omgivelser og helt ugeneret af naboer og vej. Alt er holdt i den skønneste orden og når du ankommer til ejendommen bliver du budt velkommen af en flot støbejernsport. 

Boligen er gennemgribende moderniseret fra 2008 og frem og fremstår således med et flot sortglaseret tegltag og mahognivinduer. Indretningen giver mange muligheder. Her er plads til den pladskrævende familie og dig, som har brug for hjemmearbejdsplads, atelier, tegnestue eller lignende. De 304 skønne bolig kvadratmeter er fordelt på 2 plan og fremstår lyse og indbydende. 

KOM INDENFOR OG BLIV OVERRASKET

Det er tydeligt at boligens indretning er sket med en stor kreativitet og samtidig hensyntagen til bygningernes oprindelse. Her finder du ikke standardløsninger, men en helt igennem spændende bolig, som passer perfekt til de smukke omgivelser. 

Boligens planløsning gør den velegnet til en familie, der ønsker at kunne ændre indretningen efter skiftende behov. Der er således både en værelsesafdeling i stueplan og på 1. sal samt mulighed for en separat afdeling til f.eks. kundebesøg. Her er smukke rum med loft til kip og den skønneste stue med synlige bjælker og et åbent trappeløb til 1. sal. 

Denne unikke perle ligger i cykelafstand til Ryomgård, hvor du finder alt, hvad familien har brug for i hverdagen. Bl.a. skal fremhæves privatskole, folkeskole, børnehaver, mange indkøbsmuligheder, idrætsforening samt gode offentlige transportmuligheder til Aarhus og de omkringliggende byer. Desuden er der kun ca. 15 min. til Aarhus Lufthavn og motorvejsnet.  Ryomgård ligger midt på Djursland, hvor du også finder noget af Danmarks smukkest natur. 

Sagsinfo

Pris
4.385.000
Type
Villa, Landejendom, Villa, 1 fam.
Udbetaling
220.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.221
Byggeår
1930
Ombygget
2008
Boligareal
304 m2
Grundareal
61.348 m2
Antal plan
2
Garage
50 m2
Værelser / stuer
7 / 2
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Ryomgård er en fantastisk dejlig by, utrolig velplaceret lige midt på Djursland, i pendlervenlig afstand til både Aarhus og Grenå, lige ved jernbanen, og som et af Djurslands bedste knudepunkter for bustrafik.
I byen bor der pr. 1/1 - 2017: 2.432 indbyggere, hvilket gør Ryomgård til en af de større byer i Syddjurs kommune, og en af hovedbyerne i kommunen. Ryomgård er omgivet af fantastisk natur der åbner op for mange skønne timer i samvær med naturen.
I byen findes både en folkeskole, en privatskole og to børnehaver.  Desuden to dagligvarebutikker, et stort byggemarked, plejehjem, to pengeinstitutter, en produktionshøjskole, et bo- og aktivitetscenter, en velfungernde idrætsforening med mange tilbud, og meget meget mere.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud