Vis alle sager

Klevevej 59 - Ringkøbing Sagsnr. 000281

Tæt på golfbane

Nu udbydes dette nydelige sommerhus, som er beliggende i et naturskønt område med mange velholdte stier, dyreliv og tæt på Vesterhavet. Derudover er der kun ca. 700 meter til grundejerforenings 2 fælles legepladser og ca. 1 km. til Holmsland Klitgolf med 18 huls golfbane. Sommerhuset ligger tæt på den kommende Søndervig feriepark og Lalandia, er offentliggjort til at stå færdig i år 2022.

Læs mere i følgende artikel omkring visionerne og projektet:  https://www.tvmidtvest.dk/artikel/projekt-og-visioner-afsloeret-ved-rejsegilde 

En lille enklave af i alt 19 sommerhuse i fælles ejerforening, hvor dette hus er skønt beliggende i yderste række med stor vestvendt terrasse. 

I sommerhuset der er opført i 2004 er der lagt stor vægt på kvalitet. Der er rig mulighed for at slappe helt af, når du opholder dig i huset. Du kan enten nyde solen på den store træterrasse, bevæge dig rundt i det naturskønne område eller tage en tur i husets sauna og spabad.

Sommerhusets centrale rum er stuen, som er i åben forbindelse med spiseplads og i delvis åben forbindelse med nydeligt køkkenet. I stuen er der brændeovn, som bidrager til den hyggelige stemning. Derudover er der to værelser, begge med plads til dobbelt senge og en hems hvor der også er mulighed for at have sovepladser, i alt 6 sovepladser. Dertil kommer lyst badeværelse med spa og sauna.

Alt i alt et skønt og velholdt sommerhus.

Sagsinfo

Pris
1.195.000
Type
Sommerhus
Udbetaling
60.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.027
Byggeår
2005
Boligareal
69 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
2 / 1

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud » Hent Vedtægter »

Området

Som Porten til Vesterhavet er Søndervig omgivet af hav og fjord, med fantastiske strande, gode oplevelsesmuligheder og masser af aktiviteter for børn og voksne uanset om det siler ned eller solen stråler fra en skyfri himmel.

Søndervigs placering midt på Vestkysten giver rig mulighed for både at nyde den rå natur i klitterne, bade og lege ved Vesterhavet, afprøve de mange oplevelser og aktiviteter Søndervig og Klitten har at byde på, samt at udforske hvad resten af det nærliggende område har at byde på.

Hvad kan man så lave i Søndervig? Udflugter, Golf, Cykel, Segway el rideture. Bowling, badeland, Bagagerumsmarkeder… Det er bare om at vælge..

og i 2022 kan du glæde dig til det nye LALANDIA som kommer til at ligge i Søndervig

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud