Vis alle sager

Æblehaven 15 - Hornslet Sagsnr. 000217

Æblehaven 15, Hornslet Hornslet

Med skoven som baghave og stisystem til byen er denne bolig skønt beliggende. Her er du i skønne omgivelser med skoven som nærmeste nabo og alligevel i gå-afstand til byen faciliteter. 

Her er tale om en rigtig familievilla med praktisk planløsning og en dejlig opvokset have. 

Via integreret dobbelt carport kommer du ind i bryggers/entré, herfra videre til lyst og velholdt køkken/alrum med udgang til syd/vestvendt terrasse. Fra alrummet er der adgang til husets 3 værelser (alle med faste skabe) og et nydeligt gæstebadeværelse holdt i tidløst design. Stor lys vinkelstue med god plads, hvor brændeovnen bidrager til hygge og atmosfære. Her er der rigelig plads til både spise- og opholdsafdeling samt udgang til haven. Separat forældreafdeling med soveværelse og et stort badeværelse med både kar og brus ligeledes i nydeligt tidløst design. Hertil kommer, at den oprindelig entré er nedlagt og indrettet som et lille kontor. 

Udenfor er der i forbindelse med carporten et godt redskabsrum, og langs husets nord/øst-side er et praktisk skur med god plads til opbevaring. Haven er spændende indrettet med en solorienteret terrasse og hyggelige kroge. Det skrående terræn er optimalt udnyttet og giver en skøn forsænket plateau med stor terrasse med bålplads, skur og drivhus. Fra haven er der direkte adgang til skoven, og huset ligger meget ugeneret i forhold til naboer. 

Alt i alt en dejlig velholdt bolig med praktisk indretning til den moderne familie. 

Sagsinfo

Type
Villa, Villa, 1 fam.
Byggeår
1998
Boligareal
151 m2
Grundareal
774 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud