Vis alle sager

Kirkebakken 10 - Mørke Sagsnr. 000221

Stor bolig med god kælder og separat værksted

Drømmer du om en indflytningsklar bolig og eget værksted? 

I den hyggelige landsby Hvilsager finder du denne villa på i alt 320 etagemeter. Villaen er højt beliggende på en skrånende grund og med en dejlig udsigt over landskabet. Sammen med villaen sælges også et stort værksted, som er beliggende på en selvstændig grund. Så her har du mulighed for en pladskrævende hobby eller mindre erhverv, idet værksted er registreret til erhvervsmæssig brug. 

Villaen har gennem en årrække fået fortaget en omfattende renovering og fremstår bl.a. med flotte mahognivinduer fra 2009 og et nydeligt køkken i åben forbindelse med stue. 

I stueplan findes foruden det store køkken-/alrum fra 2009 også soveværelse med skydedørsgarderobe, et stort værelse, kontor og et mindre værelse samt et lækkert badeværelse med spa og bruseniche. 

Kælderen er ligeledes istandsat og indeholder et køkken-/alrum, vaskerum, viktualierum, et brusebadeværelse og 2 store disponible rum, hvoraf det ene er indrettet som værelse. 

På husets syd/vest side er der en stor lækker hævet træterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten. 

Værkstedet har mange anvendelsesmuligheder, men er oplagt for dig, som gerne vil have eget værksted til f.eks. biler eller motorcykler. 

Der er tale om 2 selvstændige ejendommen, som sælges samlet. 

Børnene fra området er tilknyttet den velfungerende Ådalsskolen i Skørring, hvor der også er integreret daginstitution og en meget aktivt benyttet idrætsforening IF-Ådalen. Ådalsskolen har omkring 400 elever og er kendt for et godt fællesskab. 

Har du brug for offentlig transport, kører bus 319 næsten lige forbi og børnene kan tage skolebussen, som holder kun ca. 100 m. fra ejendommen. 

Sagsinfo

Pris
1.995.000
Type
Villa
Udbetaling
100.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.138
Byggeår
1967
Boligareal
160 m2
Grundareal
1.375 m2
Kælder
160 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
E

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden nærbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud