Vis alle sager

Skjoldballen 13 - Hornslet Sagsnr. 000273

Fuldmuret kvalitetsvilla .

Fuldmuret kvalitetsvilla beliggende ud til stisystemer og grønne områder i stille villakvarter.  

Denne villa fremstår fantastisk velholdt og indflytningsklar. Her er tale om en moderniseret et-plans villa i kvalitet fra Helbo med en planløsning, som passer perfekt for de fleste børnefamilier. 

Her er: Rummelig entré, fordelingsgang og et nydeligt bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang fra carporten. Fra gangen er der adgang til værelsesafdeling med 2 værelser og et flot renoveret brusebadeværelse. Stort køkken/alrum med udgang til sydvendt terrasse og et flot nyere køkken i grå højglans og smuk glasmossaik på bordpladen. Ved alrummet findes endnu et værelse, som pt. anvendes til kontor. Fra alrummet er der dobbelt glasdør til en stor stue, som ligeledes har udgang til terrassen. Forældreafdeling med soveværelse og nydeligt brusebadeværelse. 

Hertil kommer et godt anneks indrettet i udhuset, som er isoleret og opvarmet. Dette har tidligere været anvendt som værelse og er perfekt til hjemmearbejdsplads eller hobbyrum. 

Villaen danner sammen med annekset ramme om en skøn solorienteret terrasse med læmur og haven, der vender mod syd og vest er lukket og ligger ud til fælles grønne arealer. Udenfor findes desuden en bred carport med plads til både bil og cykler. 

En dejlig villa i gode kvalitetsmaterialer beliggende i børnevenligt område, hvor der er stisystemer og store fællesarealer.

Sagsinfo

Type
Villa, Villa, 1 fam.
Byggeår
1996
Boligareal
134 m2
Grundareal
799 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
C

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud