Vis alle sager

Eskerodvej 2 - Hornslet Sagsnr. 000291

Centralt beliggende

Er drømmen en centralt beliggende bolig med god plads at boltre sig på? Denne bolig har en dejlig stor have og hele 5 værelser, desuden er du her i gå-afstand til indkøb, daginstitution og offentlig transport. 

Her er tale om en gedigen villa med skønne terrasser mod syd og vest og god plads for familien, der har brug for mange værelser og gerne vil have plads til udendørsaktiviteter. 

Boligen er indrettet med: Entré med trappeløb til 1. sal, et nydeligt og velholdt brusebadeværelse, en stor stue med flot originalt træloft og udgang til en sydvendt hyggelig træterrasse. Fra stuen er der adgang til et kontor/værelse (dette har tidligere været en del af stuen og kan nemt lægges til stuen igen). I stueplan findes desuden køkken, et stort lyst værelse med udgang til den vestvendte terrasse og et bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang. 1. sal er indrettet med: Et stort repos, et mindre værelse, et stort værelse og et soveværelse med walk-in. 

Udenfor finder du foruden terrasserne og den store have også et godt isoleret udhus, der netop har fået ny beklædning, et skur og et viktualierum, der ligger i forlængelse af boligen. 

Haven er dejlig ugeneret og helt lukket. På grunden er der desuden fin plads til parkering. 

Sagsinfo

Pris
1.995.000
Type
Villa, Villa, 1 fam.
Udbetaling
100.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.217
Byggeår
1947
Boligareal
150 m2
Grundareal
826 m2
Antal plan
2
Værelser / stuer
5 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud