Vis alle sager

Hjortetakvej 3 - Hornslet Sagsnr. 000308

Overkommelig prisklasse

I hyggeligt landsbysamfund i lukket villakvarter, er denne bolig godt beliggende for alle som ønsker rolige omgivelser. 

Boligen er løbende vedligeholdt og fremstår generelt i rigtig god stand. Taget er renset og malet og de fleste vinduer er udskiftet. 

Indrettet med: Nyere entré/bryggers med vaskefaciliteter og god skabsplads, Nydeligt køkken i åben forbindelse med stort lys stue med udgang til en hævet træterrasse mod sydøst. Hertil kommer en forsænket stue, der har udgang til en hyggelig overdækket terrasse, der vender mod sydvest. Værelsesafdeling med vindfang, 3 gode  værelser med indbygget skabe og et renoveret brusebadeværelse. 

udenfor finder du en god muret garage og et godt redskabsrum samt et overdækket areal. Haven vender mod sydvest og har smukke prydbuske og et område med frugttræer.

En dejlig bolig i en overkommelig prisklasse og lige til at flytte ind i. Søby er kendetegnet ved mange børnefamilier, et godt sammenhold og en aktiv beboerforening. Her er desuden en stor fælles legeplads og skolebussen tager børnene til Ådalsskolen i Skørring, hvor der også findes en velfungerende integreret daginstitution.

Sagsinfo

Pris
1.185.000
Type
Villa
Udbetaling
60.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.516
Byggeår
1970
Ombygget
1976
Boligareal
132 m2
Grundareal
875 m2
Antal plan
1
Garage
35 m2
Værelser / stuer
3 / 2
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Søby er en hyggelig lille landsby lidt udenfor Hornslet. Fra Søby er der kun ca. 10 min. til motorvejsnet og ca. 15 min. til Randers storcenter. Med sin centrale placering og rimelige huspriser, har Søby tiltrukket mange børnefamilier. Her er en aktiv borgerforening, der bl.a. samler byens borgere til fællesspisning i byens forsamlingshus.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud