Vis alle sager

Bakken 2 - Hornslet Sagsnr. 000303

Vidunderlig udsigt

Går du om drømmer om en uhindret udsigt over smukke Kalø Vig med den karakteristiske Kalø Slotsruin? Her er en bolig i en overkommelig prisklasse og med 180 grader panoramaudsigt og landskabet og bugten.

Boligen er en dejlig stor familievilla med en stor værelsesafdeling, hvor der er 3 gode børneværelse og et soveværelse – alle med indbyggede skabe, et nydeligt brusebadeværelse og en stor bred fordeler gang, som fint kan fungere som familiens multirum eller legeområde. Stor lys stue med stort glasparti mod bugten, hvor du både kan nyde det skønne lysindfald og den smukke udsigt. I delvis åben forbindelse med stuen findes et velholdt og funktionelt køkken fra 2000. I forbindelse med entreen findes et gæstetoilet og fra entreen er der også adgang til et stort værksted, hvor der samtidig er indrettet vaskefaciliteter. Et godt praktisk rum for dig med en pladskrævende hobby. 

Udenfor findes en hyggelig og ugeneret terrasse, en skøn opvokset have med smukke blomstrende bede samt en carport. 

Det perfekte valg for dig, som gerne vil nyde de smukke naturskønne omgivelser og samtidig have en bolig i en overkommelig prisklasse.

Rodskov er en landsby med vokseværk og her skyder nye boliger op og mange flytter til fra Aarhusområdet. Dette skyldes bl.a. de smukke omgivelser med stranden indenfor cykelafstand og naturligvis nærheden til Aarhus med gode busforbindelser. 

Sagsinfo

Pris
1.595.000
Type
Villa
Udbetaling
80.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.157
Byggeår
1959
Ombygget
1981
Boligareal
161 m2
Grundareal
781 m2
Antal plan
1
Værelser / stuer
4 / 1
Energimærke
D

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

I Hornslet findes alle de faciliteter man, forventer af en velfungerende by i dagens Danmark. Desuden løber jernbanen fra Århus til Grenå gennem kommunen. Det giver et alternativ til den offentlige bustransport, fra såvel Hornslet som Mørke.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud