Vis alle sager

Gml Landevej 19 - Mørke Sagsnr. 000323

Her er mulighed for at bo i naturskønne omgivelser

Til dig, som gerne vil bo i naturskønne omgivelser og samtidig sætte dig eget præg på din nye bolig.

Her får du bl.a.

– 3.201 kvm naturgrund

– uhindret udsigt over markerne

– mulighed for at bygge nyt

Er drømmen at bo helt ugeneret og med udsigt over markerne, er denne ejendom noget for dig. Her får du mulighed for at skabe en bolig efter egen smag på en dejlig ugeneret 3.201 kvm. stor naturgrund.

Ejendommen er beliggende mellem Syvveje og Hvilsager, hvorfra der er ca. 20 min. i kørsel til Randers og 35 min. til Aarhus. Det daglige indkøb kan foretages i Mørke, hvor der både er en købmand og en Dagli’ Brugs. Skolebussen, som også kan benyttes som lokalrute, tager børnene til Ådalsskolen i Skørring, hvor der også er integeret daginstitution og god sportsfaciliteter.

Stuehuset er 132 kvm. i grundplan og trænger til en kærlig hånd. Her skal du enten foretage en gennemgribende renovering eller nedrive den eksisterende bygning og opføre drømmehuset.

Den nuværende bolig er i to plan og der er således mulighed for i alt ca. 175 kvm. bolig med udnyttelse af 1. sal.

Den nuværende have og terrasse ligger på husets syd og vest siden, hvilket er optimalt for både at finde en plads i solen, men i særdeleshed også for den skønne udsigt over markerne – mod vest er der uhindret udsigt så langt øjet rækker.

Til ejendommen hører der en carport hvorfra der er indgang til villaen. Et større udhus med mulighed for mindre dyrhold, samt to små udhuse.

Sagsinfo

Type
Villa
Byggeår
1922
Boligareal
132 m2
Grundareal
3.201 m2
Antal plan
2

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43

Området

Mørke er en fin stationsby på Djursland. Her er gode dagligvarebutikker, ældrecenter, skole, vuggestue, børnehave, SFO, og en god idrætsforening. Desuden bibliotek og et stærkt foreningsliv. Fra Mørke er der gode busforbindelser til både Randers og Århus foruden nærbanen til Århus/Grenå. Byen har et meget aktivt distriktsråd. Se mere på www.mørke.dk

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud