Vis alle sager

Hovedgaden 11 - Mørke Sagsnr. 000313

Murermestervilla

Drømmer du om en flot moderniseret murermestervilla med skøn udsigt over markerne mod vest? Denne smukke villa er omfattende moderniseret og fremstår derfor indflytningsklar. Med respekt for huset oprindelige stil, er boligen opdateret og lever på alle måder op til den moderne families krav, bl.a. skal fremhæves nyt tegltag fra 2006, jordvarme og flotte dannebrogsvinduer.

Boligen, der i alt er på 207 kvm., byder på skønne lyse rum, synlige hanebånd og en vidunderlig atmosfære.

I stueplan finder du en rummelig entré, et stort lyst brusebadeværelse holdt i hvidt. Centralt i stueplan er indrettet en dejlig lys stue i åben forbindelse med køkken/alrum. Et virkelig lækkert opholdsrum med flotte parketgulve og et smukt Aubo-køkken i passende landstil. Fra stuen er der dobbeltdør til endnu et stort og lyst rum med mange anvendelsesmuligheder (ekstra stue / stort soveværelse / multirum / hjemmearbejdsplads). Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med separat indgang og en lem til en lille viktualiekælder. Hertil kommer en udestue med direkte adgang fra alrummet.

Fra entréen er der trappe til husets 1. sal, hvor du finder den skønneste stue med udgang til en vestvendt altan, hvorfra der er en smuk udsigt over markerne mod vest. Stuen giver en skøn oplevelse af hygge og atmosfære – der er loft til kip og synelige hanebånd, samt et dejligt lysindfald. 1. sal rummer desuden 3 gode værelser med hems.

Udenfor er en dejlig have, hvor naturen er i højsædet og fra den store vestvendte træterrasse, kan du nyde eftermiddagssolen og udsigten over markerne.

En vidunderlig kvalitetsvilla.

Sagsinfo

Pris
1.895.000
Type
Villa, Villa, 1 fam.
Udbetaling
95.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.908
Byggeår
1916
Ombygget
1990
Boligareal
207 m2
Grundareal
1.284 m2
Kælder
6 m2
Antal plan
3
Værelser / stuer
4 / 2
Energimærke
A2010

Kontakt os og få en snak

Jette Dalgaard Ejendomsmægler & valuar, MDE Tlf.: 29 41 36 43
Hent dokumenter » Book fremvisning » Giv et bud »

Området

Skørring og Lime er to tæt forbundne landsbyer.. I Skørring finder du skole og daginstitution og i Lime kan dagligvarerne købes i Dagli’Brugsen. Byen har hal og sportsplads, hvor idrætsforeningen IF-Ådalen er aktiv. I Lime er der et godt nærmiljø hvor en aktiv beboerforeningen samler byens borgere til fællesspisning og diverse arrangementer. I Skørring er det især skolen, der danner ramme om et byens fritidsaktiviteter.

Bestil gratis salgsvurdering

  • 15 års lokalkendskab
  • Solgt eller gratis*
  • Professionel fotograf
Bestil vurdering
*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke

Bestil vurdering

Hent sagsdokumenter

Bestil fremvisning

Vælg en dag til fremvisning
samt et tidspunkt:

Giv et bud