Skuffesalg

Et skuffesalg er et diskret salg. Det betyder, at en bolig bliver solgt uden markedsføring af den specifikke bolig. Den bliver således ikke vist hverken på vores hjemmeside, sociale medier, i fysiske aviser eller nogen andre steder. Der vil heller ikke stå et til salg-skilt foran boligen. Det vil altså ikke være til at se, at boligen er til salg.

Hvordan bliver boligen solgt?

Hvis der kommer købere til os og spørger efter en bolig, hvor vi har et godt match som skuffesalg, så bliver køberen præsenteret for boligen. På den måde bliver boligen vist for ivrige købere, som ved hvad de går efter i deres nye bolig.

Vi har en tæt dialog med vores købere. Derfor ved vi også, hvad mange af dem leder efter. Måske har vi allerede en køber parat, som bare venter på din bolig. Hvis vi tror, at din bolig er det perfekte match til en køber, vi allerede er i dialog med, præsenterer vi selvfølgelig boligen for køberen.

Skuffesalg er vigtigt for dig som sælger

Et skuffesalg er en god mulighed for at få solgt din bolig på en diskret måde. Der kan være mange gode grunde til at vælge et skuffesalg for en sælger:

  • Hvis du har din virksomhed i dit hjem, og dine kunder ikke skal vide, at boligen er til salg.
  • Hvis dit hus skal sælges af personlige årsager, som eksempelvis skilsmisse, og du ikke ønsker dette skal være kendt.
  • Hvis der er mange boliger til salg i dit område, kan de mange til salg-skilte have en negativ indflydelse på potentielle købere.
  • Hvis du ikke ønsker billeder af din bolig skal fremvises på nettet og generelt i offentligheden.

Der er således mange gode grunde for dig som sælger for at vælge et skuffesalg. Vigtigst af alt er, at du ved, at muligheden eksisterer, så du kan vælge den bedste måde at sælge din bolig på for dig.

Går du med tanker om at sætte din bolig til salg, kan du altid få en gratis og uforpligtende salgsvurdering af LOKALmæglerne.

Undgå at betale for markedsføring

En anden fordel ved at sætte din bolig til salg som skuffesalg er, at du ikke skal betale for markedsføring af din bolig. Når din bolig ikke bliver markedsført, skal du selvfølgelig ikke betale for det. Det vil sige, at du sparer penge på salæret ved at sætte boligen til salg som skuffesalg.

Skuffesalg er vigtigt for dig som køber

Som køber er det vigtigt at kende til konceptet skuffesalg. Det er det, fordi det betyder, at du ikke ser det fulde billede af boliger, der er til salg på nettet. Måske har vi din drømmebolig til salg som skuffesalg.

Derfor er det en god idé for dig som køber at kontakte os for at høre, om vi har nogle boliger som skuffesalg, der passer på jeres ønsker.

Kontakt LOKALmæglerne i dag!

Du er altid velkommen til at kontakte LOKALmæglerne til en uforpligtende snak om skuffesalg kunne være det rigtige for dig som sælger. Hvis du er køber, er du også velkommen til at ringe eller komme forbi og se, om vi har din drømmebolig til salg i skuffen.

Ring til os i dag på telefon 86 99 65 77, hvis du vil vide mere eller skrives op til boliger, vi har i skuffen.

Bestil salgsvurdering