• Sortér efter:
 • Seneste
 • Pris
 • Areal

Køb sommerhus hos LOKALmæglerne

De smukke områder nord for Aarhus og den Jyske vestkyst byder på en hel række perfekte muligheder for at finde et sommerhus, der kan danne rammen om jeres mange ferier i fremtiden.

Hos LOKALmæglerene er vi specialister i at sælge sommerhuse og fritidshuse, og vi kan hjælpe dig med at finde præcis det, du drømmer om. For rigtig mange familier er et sommerhus en investering i fremtiden og i den ferie-/fritid, der bruges sammen. Vi har solgt sommerhuse, ikke blot nord for Aarhus, men i hele Danmark. 

Mærk friheden i et sommerhus

Selvom vi er LOKALmæglere, så breder vores udbud af sommer- og fritidshuse sig. Vi er først og fremmest særdeles specialiserede i lokalområdet Hornslet, Mørke, Skødstrup og i det hele taget nord for Aarhus men vi og vores samarbejdspartner ved vestkysten har også godt kendskab til sommerhuse ved vestkysten. Du kan finde fritidshuse i vores boligliste fra Rønde til Vesterhavet. Her får du fem rigtig gode grunde til, at finde et sommerhus:

 1. Naturen
 2. Beliggenheden
 3. Friheden for familien
 4. Lempeligere regler for financiering og beboelse
 5. Evt udlejning i frie perioder til hjælp med financieringen

Naturen

Vestkysten, Aarhus og Djursland har en helt fantastiske kyststrækninger med utallige smukke steder, der giver mulighed for at bade og hygge på stranden hele sommeren. Desuden findes her en helt fantastisk mangfoldighed, når det kommer til skovområder, klitter og andre dejlige naturoplevelser tæt på.

Beliggenheden

Når du kigger efter fritidsbolig på Djursland, kan det være svært at tro, at du er så tæt på Aarhus. Der er den helt perfekte feriestemning, men samtidig er I så tæt på byen, at der er rig mulighed for at nyde de mange attraktioner både Aarhus og Randers byder på.

Vesterhavet byder blandt andet på storslået natur, badning og forskellige former for surfing og er særligt attraktiv for sommerhusudlejning til tyske turister.

Friheden

Fordelen ved at købe et sommerhus eller fritidshus, der ligger tæt på dit hjem er, at du får mere glæde og større frihed i brugen af det. Det giver bedre muligheder for at udnytte huset som frirum, ikke bare i ferierne, men også i weekender, helligdage og enkelte fridage.

Derfor skal du købe sommerhus hos LOKALmæglerne

Hos LOKALmæglerne tror vi på den gode handel. Den gode handel handler om mere end blot en pris. Den handler om tilfredshed hos både køber og sælger. For at opnå den tilfredshed, ser vi det som vores vigtigste opgave at få afklaret, hvad der er vigtigt for dig i handlen. Når du handler hos LOKALmæglerne, får du:

 • En ejendomsmægler, der lytter til dine ønsker og behov
 • En ejendomsmægler, som videreformidler alle faktuelle oplysninger
 • En fri og uafhængig ejendomsmægler

Dét er vigtigt for dig, fordi det betyder, at vi altid arbejder for den gode handel med vores kunders bedste for øje. De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

Derfor kan vi:

 • Vise de boliger, som er det bedste match for potentielle købere. Målet med fremvisningen er derfor at få solgt boligen til rette køber, ikke at få fremvist til flest mulige købere for derved at kunne henvise kunder til banken. Dét er mere effektiv fremvisning.
 • Vi har kompetencer indenfor salg af alle boligtyper og kan derfor finde det bedste match mellem køber og sommerhus/fritidshus.
 • Kan henvise potentielle købere til den bank eller kreditforening, der er konkret faktisk er bedst.
 • Vi kan således hele tiden agere kun med kundens absolut bedste for øje.

Vi anbefaler, at køber hyrer en købermægler

Hvis du har fundet dit drømmesommerhus, så anbefaler vi altid, at køber får sin egen ejendomsmægler. Uanset om det er blandt vores boligliste eller hos en anden ejendomsmægler. Det gør vi, fordi en ejendomsmægler, er forpligtiget til at være sælgers rådgiver. Derfor kan det give mange købere ro i maven omkring forhandlingen at have en ejendomsmægler på sin side. På Boligsiden.dk kan du se den store tilfredshed, som vore købere har haft med  købet gennem LOKALmæglerne.

Hvis du har fundet et sommerhus til salg hos en anden mægler, så tilbyder vi også køberrådgivning hos LOKALmæglerne. Læs mere om køberrådgivning her.

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke