Bestil salgsvurdering

Gratis vurdering

Er du nysgerrig på at høre, hvad din bolig er værd? Går du med tanker om at sælge din bolig? Så er det altid en god idé at få lavet en salgsvurdering. Måske går du ikke med salgstanker lige nu, men er blot nysgerrig på at kende prisen på boligen.
Udfyld ovenstående formular og vi vil herefter kontakte dig direkte. Ellers er du også velkommen til at ringe til os på telefon 86 99 65 77 eller sende os en email på post@lokal-maegler.dk


Flest solgte boliger i Hornslet i år 2018, 2019 og 2020

LOKALmæglerne er det mæglerfirma i byen, der har solgt flest ejendomme i Hornslet i 2018, 2019 og 2020. I 2021 var vi den mest sælgende mægler i nabopostnummeret 8544. Det har vi endda gjort helt uden hjælp fra de store banker. LOKALmæglerne er nemlig frie og uafhængige mæglere. At vi er den mest sælgende mægler skyldes i høj grad vores store lokalkendskab og at vi arbejder seriøst med vores køberkartotek. Faktisk solgte LOKALmæglerne hele 26% af alle boligerne helt uden annoncering i 2021 For dig som sælger betyder det et hurtigt salg og flere penge på bundlinjen.

Prisen er vigtig

En vurdering af din bolig er en god idé, hvis du går med salgstanker, fordi en af de vigtigste faktorer for et salg er den rette pris. Den er vigtig for både dig og køber.

Køber kigger efter ny bolig ud fra et budget. Derfor vil prisen altid være noget af det første, som køber sorterer på. Derudover er din bolig i konkurrence med lignende boliger på markedet. Derfor er det vigtigt, at vi rammer den rigtige pris fra starten af.

Det kan være, at det vigtigst for dig er at få hurtig solgt, en lang overtagelse, eller noget helt andet. Vi tager en grundig snak om din situation, så prisen bliver fastsat ud fra en samlet vurdering.

Få lavet en salgsvurdering af en lokal ejendomsmægler

Ønsker du en grundig ejendomsmægler, så er en vurdering af LOKALmæglerne det rigtige valg. Vi gennemgår huset grundigt sammen med dig, inden vi sætter prisen.

Hos LOKALmæglerne er vi specialister i området nord for Aarhus og ud over Djursland. Eksempelvis er vi godt kendt i byer som Hornslet, Mørke, Rønde, Skødstrup/Løgten og elsker at sælge landejendomme på hele Djursland. Faktisk har vi arbejdet i området siden 1995, så vi har fulgt prisudviklingen tæt gennem alle disse år og kan derfor finde den helt rigtige pris på din bolig.

Vi vurderer alle typer af boliger:

  • Villaer
  • Rækkehuse
  • Landejendomme
  • Andelsboliger
  • Sommerhuse
  • Grunde - både helårs og fritidsgrund
  • Ejerlejligheder
  • Ideelle anparter

Har du bare brug for en vurdering af boligen?

Hos LOKALmæglerne yder vi også vurderinger og rådgivning i forbindelse med familieoverdragelser eller bodeling. 

Vi samarbejder også med boligejere, der ønsker at kende værdien på huset af ren interesse samt ved overvejelser om renovering af huset. Kontakt os på telefon 86 99 65 77 for mere info om, hvad vi kan tilbyde dig. 

 

Vi har mange tilfredse kunder